WIRED


About US (prevod):

WIRED je spletno mesto, kjer se uresničuje jutrišnji dan – je pomemben vir informacij in idej, ki osmišljajo svet, ki se nenehno spreminja. Pogovori v reviji WIRED osvetljujejo, kako tehnologija spreminja vse vidike našega življenja – od kulture do poslovanja, od znanosti do oblikovanja. Prebojni dosežki in inovacije, ki jih odkrivamo, vodijo do novih načinov razmišljanja, novih povezav in novih panog.

WIRED je znana publikacija, ki pokriva številne teme, vključno s tehnologijo, znanostjo in kulturo. Pogosto velja za zanesljiv vir informacij in idej, ki osmišljajo svet, ki se nenehno spreminja. WIRED objavlja različne vsebine, vključno z novicami, pregledi in poglobljenimi članki. Njihovi pregledi zajemajo širok spekter izdelkov, npr. od slušalk do prenosnih računalnikov, in na splošno veljajo za temeljite in informativne. Objavljajo tudi članke o odmevnih temah in trendih, ki jih bralci pogosto cenijo zaradi njihove poglobljenosti in dobrega vpogleda v obravnavano problematiko.

Posebej je zanimiva rubrika Znanost (Science), ki pokriva področja zdravja in medicine (Health), vesolja (Space), okolja (Environment), podnebja (Climate), energije (Energy), fizike in matematike (Physics and Math), biotehnologije (Biotech), robotike (Robotics) ter psihologije in nevroznanosti (Physchology and Neuroscience).

Revija WIRED izhaja 6-krat letno v tiskani in elektronski obliki, možna je letna naročnina na revijo v elektronski obliki ali v obeh oblikah hkrati

URL: https://www.wired.com/