MarketViews


About Us (prevod):

MarketViews™ je mesto brezplačnih informacij o naložbah za potrošnike, ki želijo sprejemati bolj utemeljene finančne odločitve. Vsebine pišejo ugledni strokovnjaki iz finančne industrije in te zagotavljajo izvirne, visokokakovostne finančne informacije, osredotočene na uporabne ideje za vlaganje.

Ker število samostojnih vlagateljev še naprej narašča, je potreba po novih idejah, vpogledu in analizi, ki bodo podpirali njihove naložbene načrte, vse večja. Dobra novica je, da se časopisi, posredniki, upravljavci premoženja, platforme skladov, analitiki in svetovalci odzivajo na ta izziv, pri čemer se vse bolj osredotočajo na to, da so njihovi pogledi na to, kaj je aktualno in kaj ne, enostavno dostopni na spletu.

MarketViews™ želi zbrati nekaj najboljših vsebin, razdeljenih po geografskih območjih in naložbenih temah. Cilj je, da bi bilo vlaganje veliko preprostejše in manj zamudno, tako da bi vlagateljem zagotovili enoten vir trendov v panogi in strokovnih komentarjev. Če bomo naleteli na kaj drugega, kar bi lahko bilo koristno za vlagatelje, bomo to seveda objavili tudi tukaj.

Spletna stran ponuja zadnja razmišljanja vodilnih svetovnih finančnih strokovnjakov o tržnih vprašanjih, ki jih razdeli na področja: blago (Commodities), okolje, družba in upravljanje (ESG), borzni skladi (ETFs), zlato (Gold), nafta (Oil), pokojninski skladi (Retirement) ter robotika in umetna inteligenca (Robotics & AI).

URL: https://www.marketviews.com/