Towards Automotive


URL: https://www.towardsautomotive.com/

About US (prevod):

Towards Automotive je vodilno raziskovalno podjetje, specializirano za avtomobilsko industrijo. Naša izkušena ekipa pripravlja izčrpna poročila o tržnih trendih, tehnologiji in obnašanju potrošnikov. Svetovnim korporacijam in zagonskim podjetjem ponujamo prilagojene raziskovalne storitve in jim pomagamo pri orientaciji v zapletenem avtomobilskem okolju. S poudarkom na natančnosti in celovitosti strankam omogočamo vpogled v podatke, da lahko sprejemajo informirane odločitve in ostanejo konkurenčne.

Z vrhunskimi raziskavami, vpogledi na podlagi podatkov in strateškim vodenjem sproščamo potencial avtomobilske industrije ter podjetjem omogočamo navigacijo, inovacije in odličnost.

Podjetje Towards Automotive na svojih spletnih straneh ponuja dostop do:

  • Vpogledov (Insights) v trende na področju avtomobilske industrije – pregled objavljenih poročil o tržnih raziskavah – trg se razvija, tekmeci se prilagajajo – toda namesto da bi se odzivali, lahko ukrepamo na osnovi informacij v teh poročilih (celotna poročila so plačljiva, na spletu so na voljo kratki povzetki). Posamezne vpoglede lahko selekcionirano izbiramo po kategorijah (Categories): naknadni trg (Aftermarket), avtomobilska logistika (Automotive Logistics), avtomobilski materiali (Automotive Materials), avtomobilski deli (Automotive Parts), avtomobilske storitve (Automotive Services), avtomobilska tehnologija (Automotive Technology), morski promet (Marine), mobilnost (Mobility), železnice (Railways), druge teme (Other).
  • Študij primerov (Case Studies) – kratka poročila o vodilnih podjetjih s področja avtomobilske industrije