Elon Musk: ”Teslin novi vodni motor bo uničil celotno industrijo električnih vozil!” (YouTube Elon Musk Rewind – 6. oktober 2024)

Video posnetek (24:03) na YouTube kanalu Elon Musk Rewind o novem vodnem motorju podjetja Tesla, ki naj bi uničil celotno industrijo električnih vozil.

Elonu je spet uspelo. Tokrat je predstavil nekaj, kar bi lahko za vedno spremenilo svet – motor na vodni pogon. Teslin najnovejši dosežek je avtomobil, ki deluje na vodo, pri čemer proizvaja le čisto vodno paro in ne pušča nobenih škodljivih emisij. Potem ko je Elon vodil revolucijo električnih vozil, zdaj obrača scenarij in uveljavlja tehnologijo, ki se je še pred kratkim zdela nemogoča. To bi lahko spremenilo ne le avtomobilsko industrijo, temveč tudi celotno energetsko pokrajino. Toda tu je pravo vprašanje – ali lahko Elonov vodni motor resnično postane gorivo prihodnosti ali pa je to le začetek nečesa še večjega?

Slika: Povezana na spletni posnetek.

Po Toyoti, ki razvija motor na vodni pogon, se je v dirko za čistim pogonom spustil še Elon Musk. Zanimiv prispevek, ki je usmerjen v podpiranje vodikove tehnologije kot tehnologije čiste prihodnosti.

URL: https://www.youtube.com/watch?v=S8at69HhhrA&t=885s