The Digital Speaker


Spletne strani dr. Marka van Rijmenama, ki sebe imenuje the Digital Speaker, kjer sicer trži svojo blagovno znamko (vabljena uvodna (ključna) predavanja in (spletni) seminarji), a obenem ponuja tudi zelo veliko zanimivega branja na temo umetne inteligence, veriženja blokov, meta vesolja in prihajajočih tehnologij, ki so nujno potrebne vsebine za digitalno dobo in uspeh v njej.

Posebej zanimiv je nabor člankov (Articles) o prihodnosti dela v 21. stoletju, kjer na voljo preko 400 prispevkov, ki jih lahko izbiramo po datumu objave ali po abecednem vrstnem redu naslova prispevka, ali pa jih izbiramo po skoraj 30 tematikah, ki segajo od umetne inteligence (Artifical Intelligence – preko 100 prispevkov) in velikih podatkov (Big Data – preko 180 prispevkov) preko interneta stvari (Internet of Things – preko 30 prispevkov) in novic (News – preko 100 prispevkov) do tehnologije (Technology – preko 30 prispevkov) in trendov (Trends – blizu 10 prispevkov).

Zanimivi so tudi prispevki v okviru zbirke podkastov (Podcasts – preko 60 prispevkov) in zbirka video posnetkov z YouTube kanala (Videos – preko 10 prispevkov) nastopov dr. van Rijmenama na mednarodni sceni.

Vsekakor zanimiv sogovornik z zanimivimi vsebinami, kam gre v svetovnih razmerah digitalizacija. Vredno ogleda.

URL: https://www.thedigitalspeaker.com/